Zijn Nespresso of Dolce Gusto koffiecapsules compatibel

Nespresso

Een veelgestelde vraag is: “Zijn Nespresso of Dolce Gusto koffiecapsules compatibel met TASSIMO koffiemachines?” Een andere veelgestelde vraag is: “Werken Aldi of Lidl capsules in een TASSIMO koffiemachine?” Tot op heden zijn er geen andere koffiepads of – capsules die compatibel zijn met uw TASSIMO Bosch koffiemachine. Alleen officiële TASSIMO T DISC’s zijn compatibel met uw TASSIMO koffiemachine.

Dankzij onze intelligente TASSIMO Intellibrew™-technologie wordt elke T DISC tot in de perfectie gebrouwen. Onze innovatieve TASSIMO T DISC’s zijn voorzien van een unieke barcode. Deze streepjescode wordt gelezen door de TASSIMO-machine, waardoor het koffiezetapparaat ervoor kan zorgen dat de zettijd, grootte en temperatuur precies goed zijn voor elk drankje.

Deze barcodes kunnen alleen worden gebruikt door de TASSIMO-koffiemachine omdat ze unieke en speciale eigenschappen hebben. Ze maken deel uit van het TASSIMO INTELLIBREW™-capsuledetectiesysteem, onze gepatenteerde technologie.

Gelukkig vind je in het TASSIMO-assortiment meer dan 80 soorten T DISC’s van meer dan 15 verschillende koffiemerken. Naast onze best verkopende, hoogwaardige koffiepads, biedt TASSIMO ook compatibele cacaopads en compatibele theepads.

TASSIMO-koffiecapsules zijn niet compatibel

Zoals eerder vermeld, zijn Nespresso-, Senseo- of Dolce Gusto-koffiepads niet compatibel met uw TASSIMO Bosch-koffiemachine. Alleen officiële TASSIMO T DISC’s zijn compatibel met uw TASSIMO koffiemachine. Dit zijn onder meer de volgende merken die heerlijke kopjes koffie en andere capsules voor koffiezetapparaten tevoorschijn toveren.

Compatibele Jacobs-koffiecapsules

De Jacobs Caffè Crema Classico XL koffiecapsules vind je in de categorie van de populairste koffiecapsules. Deze capsules leveren een smeuïge koffie met een fijne cremalaag op het oppervlak. Ben je een cappuchino-fan? Dan heeft Jacobs het juiste voor jou. Geniet van de bekroonde Jacobs-cappuccinocapsules door simpelweg de TASSIMO T DISC’s in uw koffiezetapparaat te plaatsen. Ontdek alle cappuccino koffiecapsules.

Compatibele L’OR-koffiecapsules

De L’OR-koffiecapsules zijn ook compatibel met TASSIMO-machines. Ben je op zoek naar een extra kick? Dan raden wij de L’OR XL Intense capsules aan. Deze Americano heeft een rijke, aromatische, donkere branding die zorgt voor een bijzonder intense kop koffie. Plaats de TASSIMO T DISC-capsule en geniet van een extra grote kop. L’OR biedt ook compatibele capsules met een mildere smaak als je niet zo van een sterke kop koffie houdt. Probeer de L’OR Latte Macchiato Caramel capsules voor een caramel latte die echt heerlijk smaakt!;

De voordelen van het TASSIMO-systeem

Een van de voordelen van een TASSIMO koffiemachine is dat je zoveel verschillende koppen koffie kunt zetten met de 80 compatibele TASSIMO capsules van verschillende koffiemerken. Of je nu de voorkeur geeft aan zwarte koffiepads, cacaopads, cappuccino-koffiepads, latte macchiato-pads, espresso-pads of cafeïnevrije koffie, TASSIMO heeft ze allemaal.

Meer interressante weetjes?

Meer van dit soort interressante weetjes in de categorie Food and Drinks kun je vinden op Lovetohave.com.

Zijn Nespresso of Dolce Gusto koffiecapsules compatibel
Schuiven naar boven