Waarom moeten we een houten horloge dragen?

Dames horloge

Tegenwoordig proberen steeds meer mensen hun levensstijl te verbeteren door de werkelijke gewoonten of dingen om hen heen te kiezen of te veranderen. Mode is ook een van de belangrijkste aspecten in ons leven. Het zorgt ervoor dat we ons beter voelen en geeft ons de juiste stemming voor de dagelijkse uitdagingen. Een horloge van natuurlijk hout is daarvoor geschikt.

Een horloge van natuurlijk hout is voor ons een uurwerk dat in het hout is ontworpen met verschillende unieke materialen. Het mechanisme in een houten horloge is een van de beste mechanismen die de markt in die tijd heeft bewezen. Het kan een mechanisch uurwerk zijn of een kwart uurwerk. Welke je ook kiest, de kwaliteit is gegarandeerd.

Natuurlijk en uniek

Elk houten horloge is uniek. Als natuurproduct was het hout dat werd gebruikt bij het maken van een horloge een levend wezen. Het groeide in plaats van geproduceerd te worden.

De houtnerf in een houten horloge is uniek voor elk horloge. Geen twee horloges zijn of kunnen identiek zijn. Als je een houten horloge bezit, heb je natuurlijk iets unieks. Zo is het zwarte marmer met kleine witte lijntjes aan de binnenkant uniek geslepen zodat elke wijzerplaat 100% uniek is. Als je twee stukken van dezelfde soort koopt, zal elk exemplaar iets unieks dragen

Weegt niets

Houten horloges zijn erg licht in vergelijking met de metalen horloges. Soms klagen mensen over een metalen horloge dat ze dagelijks dragen vanwege de zwaarte en het koude gevoel.

Houten horloge is omdat je helemaal geen horloge draagt en dit geeft je een heel comfortabel gevoel. Zodra u een houten horloge draagt, zult u er verliefd op worden.

Stijgt in waarde

Naarmate een houten horloge ouder wordt, verandert het. Net zoals een antiek meubelstuk krijgt wat verzamelaars een “patina” noemen, zo krijgt een houten horloge karakter. Het oppervlak van een houten horloge vertelt het verhaal van zijn leven. Dit is niet iets om je zorgen over te maken. Gracieuze veroudering betekent dat het karakter van het hout naar voren kan komen waardoor het na verloop van tijd nog mooier wordt. In de loop van de tijd neemt de waarde van een houten horloge toe naarmate het dienovereenkomstig wordt gehouden.

Hyppoallergeen

Veel mensen merken dat ze geen horloge kunnen dragen omdat ze een gevoelige huid hebben. Horloges van metaal en kunststof kunnen legeringen of chemicaliƫn bevatten die de huid irriteren. Dit maakt het dragen van een horloge ongemakkelijk of zelfs schadelijk.

Houten horloges veroorzaken minder snel huidreacties omdat de kast van een natuurlijk materiaal is gemaakt. Het materiaal voelt warmer aan dan metaal en wordt niet heet zoals metaal. Hierdoor is een houten horloge minder irriterend voor de huid.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op greenwatch.nl.

Waarom moeten we een houten horloge dragen?
Schuiven naar boven